RUKOMET


Boško Ničić podneo ostavku na mesto člana UO RSS! by Cvetkovic
јануар 29, 2010, 5:40 pm
Filed under: Evropa, Reprezentacija, Rukomet u Timočkoj Krajini, Super liga | Ознаке: , ,

 Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić podneo je neopozivu ostavku u Upravnom odboru RSS, a u saopštenju naveo da „ovako više ne može“.

„Zajedno smo sedeli, pognutih glava, pred u nekim trenucima razularenom domaćom publikom u Lincu i verovatno razmišljali zašto se ovo događa i šta nam je sve to trebalo“, piše Ničić. „Razmišljali smo… može li se i dalje ovako?! To pitanje već nekoliko dana postavljam i sebi samom. Pozitivan odgovor koji bi me i dalje ostavio u našoj rukometnoj Vladi ne nalazim“, naveo je on.


Rukometna reprezentacija Srbije završila je Evropsko prvenstvo u Austriji na 13. mestu, izgubivši dve utakmice u grupi, a odigravši jednu nerešeno.

RSS se nije oglašavao posle eliminacije reprezentacije u nedelju, samo je za utorak zakazana konferencija za novinare predsednika i generalnog sekretara tog tela.

Ničićeva ostavka u Upravnom odboru, koji broji 19 članova, prva je reakcija iz Rukometnog saveza na rezultat iz Austrije.

Moje ljudsko dostojanstvo i savest mi ne dozvoljava da i dalje sedim u organu u kome imam pravo da kažem šta hoću, da nakon toga neko tumači sta sam hteo da kažem, a da unapred znam da postoji većina koja će uvek preglasati moje mišljenje i predlog, bez obzira na posledice takvog rada i preglasavanja„, naveo je Ničić.

Kraj saopštenja gradonačelnika Zaječara o tome da podnosi neopozivu ostavku, napisan je velikim slovima, uz objašnjenje da je tako uradio da bi se izbegla potreba za tumačenjem napisanog.

Izvor: b92.net /BETA

balkan-handball

Advertisements
Коментари су искључени на Boško Ničić podneo ostavku na mesto člana UO RSS!

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: