RUKOMET


Rukometaši Bora pred istupanjem iz takmičenja ? by Cvetkovic
септембар 8, 2009, 10:15 am
Filed under: Rukomet u Boru, Rukomet u Timočkoj Krajini | Ознаке: ,

U godini u kojoj se proslavlja 55. godina rukometa u Boru, borski rukometni klubovi su u veoma lošoj situaciji. Rukometašice koje su član elitnog takmičenja zbog finansiskih problema, kasnile su u formiranju ekipe, dok kod rukometaša situacija je mnogo gora tako da je, dve nedelje pre početka, neizvestan je nastup naših momaka u Drugoj Rukometnoj Ligi „JUG“.

Iako su rukometaši proteklih nedelja trenirali, posle večerašnjeg sastanka, sve je izvesnije da će borski rukometaši istupiti iz takmičenja. Klub je u veoma teškoj finansiskoj situaciji i nije u mogućnosti da zadrži igrače. Većina igrača je već našla angažmane u drugim klubovima (Đerdap, Rtanj, Vlasotince), tako da iako klub ipak uspe da obezbedi finansisku konstrukciju, pitanje je sa kojim igračkim fondom bi se klub upustio u veoma jako drugoligaško takmičenje.

Nadamo se da godina velikog jubileja neće biti pogubna za borski rukometni svet.

Advertisements

1 коментар

Hteo bi da nesto prokomentarisem o ovoj temi o istupanju muske i zenske ekipe iz takmicenja.Da kazem ovako Da je glavni krivac jedan covek koji misli da je bog u rukometu ali gde je on tu je rasturen sistem.Jer on voli da nabija nos na svakom mestu i da se sve on pita ali nije on kriv krivi su ljudi sto mu to dozvopljavaju pa mu se moze.U zenskom klubu je direktor kluba ,u muskom je u U.O.,U skoli rukometa je kordinator da vise ne nabrajamom njegove funkcije jer bi to moglo da potraje.Na kraj taj covek u rukometnim vodama a bio u zatvoru zbog udaranja sudije i odlezao 3 meseca. VALJDA NEKO CE DA SE SETI DA GA POMERI PA DA KRENE RUKOMET U BORU.

Коментар од milojko
Затворено за коментаре.%d bloggers like this: