RUKOMET


Suzana Ćubela u Jagodini by Cvetkovic
јул 29, 2009, 2:45 pm
Filed under: Super liga | Ознаке: ,

 Posle godinu dana provedenih u Zaječaru, s kojim je izborila plasman u Evropu. Suzana Ćubela (24) je ponovo zaplivala debitantskim vodama i potpisala jednogodišnji ugovor sa novim superligašem Jagodinom.

Posle „Metalca“ iz Valjeva, u kojem je i započela svoju karijeru, i potpune afirmacije u Radničkom (tadašnji Hummel Rosa), otisla se u inostranstvo i karijeru nastavila u Kopenghagenu (HC Copenhagen). Njena kvalitetna igra i nesvakidašnji talenat nisu promakli ni velikoj Anji Andersen koja Ćubelu dovodi u tada neprikosnoveni Slagelse.

Ali tu se i njena Evropska bajka završava – barem zasada. Veliki broj hroničnih povreda sprečile su je da pokaže svoje pravo lice, pa se odlučuje na povratak u svoju zemlju i oporavak. Poslednja sezona koju je provela u Zaječaru pokazuje da je povredama kraj, na osamnaest utakmica, postigla je sto dva pogodaka, od čega dvanaest sa linije od sedam metara. Šestica na njenim leđima ostaće dugo upamćena među Zaječarcima.

S obzirom da nije našla „zajednički jezik“ sa upravom kluba sa dva Timoka, šansu je iskoristila Jagodina i obavezala je na jednogodišnju vernost. Iz tabora Jagodine najavljuju da je ovo samo jedno od kvalietnih pojačanja koje će stići u ovaj klub, ali do kraja pregovora, neće „otkrivati karte“.

DARKO STRATIJEV

balkan-handball

Advertisements
Коментари су искључени на Suzana Ćubela u Jagodini

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: