RUKOMET


Pojačanja za seozonu 2009/2010! by Cvetkovic
мај 31, 2009, 7:35 am
Filed under: Rukomet u Timočkoj Krajini | Ознаке:

Sa ponosom vas obaveštavamo da se spremaju velika pojačanja u redovima ženskog tima!

Svakako najveća “bomba” je dolazak Ivane Lovrić, srednjeg beka Hrvatske reprezentacije i dojučerašnje igračica Mec-a. Njen dolazak u Zaječar je skoro “gotova stvar”. Trener zaječarki Dragan Markov se trenutno nalazi u Kutinama, kao i tim menadžer ženskog nacionalnog tima – Radosav Šljivinčanin – najverovatnije novi direktor RK “Zaječar”. U Kutinama je takođe i Ivana i sve nagoveštava da će uskoro u Srbiju da stigne vrhunski srednji bek.

To naravno nije sve. Posle Ivane Filipović i Slađane Pop-Lazić, još jedna Nišlijka će u Zaječar. Reč je o reprezentativnom levom krilu, Jovani Bartošić. Ali tu je kraj samo što se tiše dolazaka iz Niša.

Desni bek stiže iz Slovenije tačnije iz Krima – još jedna reprezentativka Barbara Varlec. Nezadovljna zbog minutaže u Krimu u konkurenciji Vergeljuk, rešila je da se dokaže u Srbiji i to u Zaječaru.

Tu je i spisak želja koji je vrlo blizu ostvarenju. Prvo ime na njemu – Tanja Medved ! Iskusna igračica je i onako umorna od selidbi, promene zemalja… Reče onomad i kako želi da se posveti porodici. To podgreva nadu gradonačelnika i člana UO RSS – a Boška Ničića, da će Medved doći u Zaječar.

Drugo ime – Slađana Đerić !!! Reprezenativni čuvar mreže Srbije bio je i prošle godine na meti našeg kluba. Želja je da se naša Slađana vrati u rodne krajeve, sve smo bliži i realizaciji i ovog transfera.
Završni pregovori su u toku i sa dobro poznatim pivotmenom – Vericom Nikolić.

S obzirom da je prelazni rok tek u početnoj fazi, zaječarke će po svemu sudeći u sledećoj takmičarskoj sezoni biti strah i trepet, ne samo za ekipe iz Srbije, već i za one u Čelenž kupu

RK Zaječar

Advertisements
Коментари су искључени на Pojačanja za seozonu 2009/2010!

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: