RUKOMET


Zaječar u 1/4 finala Kupa! by Cvetkovic
март 25, 2009, 3:12 pm
Filed under: Rukomet u Timočkoj Krajini | Ознаке: ,

Dinamo Petrohemija, protiv koje su naše devojke trebale da odigraju četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije 1. aprila 2009. u Zaječaru, odustaje od ovog takmičenja.

Od uprave njihovog kluba dobili smo sledeće obrazloženje:

Sa žaljenjem Vas obaveštavamo da smo primorani da Kup utakmicu sa Zaječarom predamo bez borbe. Veoma loša finansijska situacija kluba, koja ozbiljno preti da ugrozi naš nastavak takmičenja i u Super ligi, primorala nas je na ovu tešku odluku. Nadamo se da ćete imati razumevanja za ovaj naš neuobičajan potez.

Ovu utakmicu Komisija za kup je registrovala službenim rezultatom 10:0 za Zaječar, tako da će naše devojke direktno proći dalje u 1/4 finala, gde će igrati sa pobednikom utakmice Medicinar – Temerin  29. aprila 2009. u Šapcu ili Temerinu.

Podsetićemo samo da se u subotu od 19.00h u Zaječaru u 16. kolu Superlige Srbije sastaju Zaječar i Čačak. Za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje pa je RK Zaječar štampao 2.000 ulaznica koje će ljubiteljima rukometa u Zaječaru i okolini podeliti besplatno. Posebna zanimljivost ove utakmice je što ekipu Čačka u Zaječar dovodi donedavni trener Amazonki, Zoran Kiza Barulović, koji je Čačanke preuzeo pre dva kola.

RK Zaječar

Коментари су искључени на Zaječar u 1/4 finala Kupa!

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: