RUKOMET


Enigma je rešena – Jelena Popović nova Amazonka! by Cvetkovic
фебруар 23, 2009, 7:22 am
Filed under: Reprezentacija, Rukomet u Timočkoj Krajini | Ознаке: , ,

SENZACIONALNA VEST!!! Jelena Popović nova je rukometašica RK “Zaječar” . Posle gašenja Makedonskog kluba “Kometal Gjorce Petrov”, uprava RK “Zaječara” je odmah krenula u ofanzivu i osigurala potpis našeg reprezentativnog beka.

Jelena je rođena 04.09.1984. godine, visoka je 179 cm i teška 64 kilograma. U karijeri je nastupala za “Dinamo” iz Pančeva, “Medicinar” iz Šapca, “Naisu” iz Niša i naposletku “Kometal” iz Skoplja. Jelena se već nalazi u Zaječaru i od Ponedeljka počinje sa treninzima pod rukovodstvom trenera Dragana Markova. I vrlo verovatno će dobiti priliku već protiv Crvene zvezde u Beogradu narednog vikenda.

Ona se izmedju ostalog nalazi i na spisku rukometašica koji je novopostavljeni selektor Markov saopštio pre par dana, osim nje na turniru “Trofej Srbije 2009″ naći će se još: *

Golmani: Katarina Tomašević (Esbjerg), Slađana Đerić (Feherep Alkoa) i Dragica Tatalović (Vrnjačka Banja).

* Krila: Ceca Ognjenović (Mec), Jovana Bartošić (Naisa), Katarina Krpež (Vrnjačka Banja) i Slavica Koperec (Naisa).

* Bekovi: Andrea Lekić (Krim), Dijana Števin (Kikinda), Sanja Damnjanović (Krim), Marina Dmitrović (Vrnjačka Banja), Biljana Filipović (Fleury), Jelena Erić (KIF Vejen), Jelena Popović (Zaječar) i Jelena Trifunović (Vrnjačka Banja).

* Pivoti: Sanja Rajović (Kikinda), Verica Nikolić (Feherep Alkoa) i Dragana Cvijić (Crvena Zvezda).

RK Zaječar

Advertisements
Коментари су искључени на Enigma je rešena – Jelena Popović nova Amazonka!

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: