RUKOMET


Vučković: Odlična atmosfera u timu by Cvetkovic
јануар 7, 2009, 3:58 pm
Filed under: Reprezentacija

Rukometni reprezentativac Srbije Nenad Vučković veoma je zadovoljan atmosferom u našoj selekciji 10 dana pred Svetsko prvenstvo.
Vučković je u sredu izjavio da je atmosfera veoma dobra i da su svi igrači veoma ozbiljno shvatili pripreme za šampionat sveta koji sledećeg petka počinje u Hrvatskoj. Reprezentacija Srbije priprema se za Svetsko prvenstvo u Kovilovu

Zajedno smo dve i po godine, radimo kao što smo i do sada radili. Ostaje nam još 10 dana da se spremimo za prvu utakmicu sa Egiptom i naravno damo sve od sebe na Svetskom prvenstvu„, rekao je Nenad Vučković, koji se priključio ekipi 2. januara zbog obaveza u klubu – nemačkom Melsungenu.

Srbija će takmičenje na Svetskom prvenstvu početi u Grupi D, u Poreču sa selekcijama Norveške, Danske, Egipta, Brazila i Katara.

Poslednju proveru pred šampionat srpski rukometaši imaće na turniru u Francuskoj od 8. do 11. januara sa Tunisom, Češkom, Islandom, Katarom i domaćinom ekipom Ivri.

To je generalna proba uoči Svetskog prvenstva. Sigurno je da je to jedan od jačih turnira koji će se igrati u to vreme. Imaćemo dobre provere protiv Islanda i Ivrija i posle ćemo videti sa kojom reprezentacijom ćemo još igrati za plasman. Iskreno se nadam da ćemo stići do finala„,rekao je Vučković.

Rukometaši Srbije posle turnira vratiće se u Beograd, gde će trenirati još tri dana, a zatim putuju u Istru.

www.b92.net

Advertisements
Коментари су искључени на Vučković: Odlična atmosfera u timu

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: