RUKOMET


„Orlovi“ ponovo na okupu by Cvetkovic
јануар 3, 2009, 10:37 pm
Filed under: Reprezentacija

Posle nekoliko dana odmora rukometaši Srbije su se juče ponovo okupili u Kovilovu na početku završnih priprema za Svetsko prvenstvo u Hrvatskoj. Na prozivci su se pojavili svi igrači na koje selektor Cvetković računa za prvo veliko takmičenje na kome će Srbija nastupiti kao samostalna zemlja.

Pored osamnaestorice reprezentativaca sa prvobitnog spiska u Kovilovu su i pojačanja u vidu golmana Tomice Stojkovića i Dragana Marjanca, te pivotmena Milutina Dragićevića i srednjeg beka, Uroša Mitrovića. Milan Ćorović se povredio i on će propustiti SP u Hrvatskoj.

U Kovilovu će naši rukometaši trenirati do 6. januara, a zatim sledi dan pauze zbog Božića. Već 8. januara, „orlovi“ putuju za Francusku, gde će učestvovati na medjunarodnom turniru. Naša reprezentacija je u grupi „B“ sa Islandom i francuskim Ivrijem, dok su u grupi „A“ Tunis, Katar i Češka. Prvi meč je 9. januara sa Islandom (20 časova), a dva dana kasnije sa Ivrijem (19 časova). Razigravanje za plasman je 11. januara. U Hrvatsku reprezentacija Srbije odlazi 15. januara.

http://www.rukomet.rs

Advertisements
Коментари су искључени на „Orlovi“ ponovo na okupu

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: