RUKOMET


Nenadić i Mađarska… by Cvetkovic
децембар 17, 2008, 9:01 am
Filed under: Evropa, Ostale vesti

Kako je objavio beogradski „Sport“ pod naslovom „Igraću za Mađarsku“, a zatim preneli svi veći online mediji (B92, MONDO), mladi srpski reprezentativac, Petar Nenadić , koji se u Segedinu već mesecima oporavlja od druge operacije levog kolena, ne razmišlja o reprezentaciji Srbije, a u budućnosti bi mogao da zaigra za selekciju Mađarsku: „Nisam imao zvanične kontakte sa predstavnicima mađarske rukometne federacije, ali trener Matić i predsednik kluba su mi rekli da bi lako moglo da se dogodi da već iduće godine postanem reprezentativac Mađarske, ukoliko budem igrao dobro posle povratka na teren„.

Niko me iz Srbije nije zvao godinu dana. Neću mnogo da pričam, ne želim da otvaram dušu. Nisam odgledao nijedan duel reprezentacije. Sve vreme sam u Mađarskoj, a i ne zanima me. Očekujem da se vratim na parket u februaru. Nikuda ne žurim, u klubu me niko ne pritiska da se što pre stavim na raspolaganje šefu struke. Treniram se ekipom i čekam dan kada ću ponovo da zaigram„.

Iako je ovo vest dana na svim sportskim portalima u zemlji, a online mediji puni komentara, uglavnom osude za ovakve reči igrača, koji je u svojoj karijeri pre Pik Segeda, nastupao za Crvenu zvezdu, Alhesiras i Barselonu, uzdržaćemo se od opširnijeg komentara, s obzirom da Petar ne želi da zvanično priča na ovu temu. Ostaje nam da verujemo da je Nenadić daleko od konačne odluke da se odrekne srpskog dresa i smelo prognoziramo, da bez obzira na ovo prvo, on nikada neće obući dres severnih suseda. Vreme će pokazati da li smo bili u pravu.

balkan-handball

Advertisements
Коментари су искључени на Nenadić i Mađarska…

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: