RUKOMET


Pismo Časlava Dinčića! by Cvetkovic
децембар 9, 2008, 11:16 pm
Filed under: Reprezentacija

Sportskoj javnosti Srbije

Posle učesća na Evropskom prvenstvu u rukometu za žene – Makedonija osećam potrebu i obavezu da Vam dostavim sledeće:

1. Povodom ishitrene, nepromišljene, u afektu i stresu date izjave na konferenciji za štampu posle utakmice sa Makedonijom, gde sam u negativnom kontekstu pomenuo Evropsku rukometnu federaciju obavestavam Vas da sam uputio pisano izvinjenje u Beč. Koristim ovu priliku da se jos jednom izvinim i ljudima u EHF-u i ljudima u Rukometnom savezu Srbije zbog neprijatnosti kojima sam ih izlozio.

2. U, za ovu priliku, kratkoj analizi našeg učešća na Evropskom prvenstvu konstatujem sledeće:

– u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima sve igračice su apsolutno ispunile zadatke i očekivanja stručnog štaba.

-Sve igračice, bez obzira na godine pokazale su veliki patriotizam, požrtvovanje nastupajući za Srbiju bez ijednog incidenta ili narušavanja atmosfere u ekipi.

Ispred Stručnog staba ja im se na tome zahvaljujem.

-Ovo prvenstvo je iskoriscena prilika za sticanje iskustva i kontinuiteta učestvovanja na velikim takmičenjima, nezaboravljajući glavni cilj četvorogodišnjeg ciklusa – Olimpiske igre u Londonu 2012.

Neću propustiti priliku da se zahvalim kancelariji RSS na čelu sa generalnim sekretarom Božidarom Đurkovićem i Upravnom Odboru na maksimalnim uslovima i podršci koju dobijamo u svom radu. Posebnu zahvalnost upućujem medijima koji su pratili našu reprezentaciju, na sjajnoj saradnji.

3. Za dublju analizu učešća na Evropskom prvenstvu potrebno je vreme ali već sada mogu da kazem da ću unaprediti i reorganizovati stručni rad u reprezentaciji i da ću predloziti potpuno nov koncept upravljanja i rada svih reprezentativnih selekcija.

Sportski pozdrav

Savezni selektor Časlav Dinčić

www.rss.org.rs

Advertisements
Коментари су искључени на Pismo Časlava Dinčića!

Затворено за коментаре.%d bloggers like this: